Workparty – 11th July 2010

BBOWT have been working on a large-scale ‘Chiltern Grasslands Project’ for some time and part of that will be to re-fence some of the compartments at Hartslock – mainly slopes 1 and 2. Today we decided to do some work to open up a corridor along the bottom of the site, through the woods, where they will put a new access gate. The gate will eventually let people walk the length of the site without climbing to the top of the hill – very useful on hot summer days! It will also allow us to make a circular walk that tales in both the top and bottom of the compartments.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.